Hydraulic surplus

Hydrauliek Engineering

Het engineeren van hydraulische aandrijfsystemen vormt de hoofdmoot van de werkzaamheden bij Hightide. Dat doen we al meer dan 25 jaar voor een grote verscheidenheid aan machinebouwers. En daar durven we ons dus gerust specialist in te noemen.

Engineeren begint bij Hightide altijd met een intake-gesprek. We willen het doel van de machine helemaal begrijpen. Vervolgens komen we in samenspraak met onze klanten tot een schetsontwerp.

Dat schetsontwerp vormt de basis voor onze engineering-werkzaamheden. We verzorgen de tekeningen en tekeningschema’s, leveren de materialen, monteren het hydrauliek-systeem en begeleiden de in-bedrijfstelling. Die werkzaamheden voeren we deels op locatie uit. Soms nemen we ook een gedeelte van de aandrijftechniek in onze werkzaamheden mee, zoals de levering van aandrijfassen, tandwielkasten, tracks of het besturingssysteem.

Natuurlijk zorgen we bij Hightide voor een complete documentatie. Desgewenst voorzien we de tekeningen en stuklijsten van het logo van de klant en voeren we de stuklijst-nummering door.

Engineeren doen we niet apart. Bij Hightide willen we een natuurlijk onderdeel zijn van de ontwikkel-afdeling van onze klanten.

“Alles waar de klant geen expertise in heeft proberen we bij Hightide mee te nemen. Zo vormen we een perfecte aanvulling op uw bedrijf.”

Contactgegevens

Bolle Akker 11 5761 RW Bakel T : +31 (0)492-340202 E : info@hightide.nl